´
Portalen Interaktiv

Våtrumstapet

Våtrumstapet från Forbo 

Våtrumstapeter är ett smidigt val i badrummet 

Att renovera badrummet kan vara ett kostsamt projekt men det finns billigare vägar att gå som är minst lika snygga och funktionella.  

Våtrumstapeten är enkel att hantera
En våtrumstapet håller effektivt fukten borta från väggarna samtidigt som den är snygg att se på. Det är inte svårare att sätta upp en våtrumstapet i badrummet än vad det är att sätta upp en papperstapet i sovrummet.  

Material som tål fukt
Det som du däremot behöver tänka på är att enbart välja material som är anpassade för våtutrymmen. I annat fall kan limmet släppa när det blir tillräckligt fuktigt vilket innebär en större kostnad och mer jobb.  

Foga runt hål och skarvar
När du har satt upp handdukskrokar och övriga badrumstillbehör på väggarna bör du använda en speciell vattenfast fogmassa runt dessa för att förhindra att det kommer in fukt bakom dessa. Fogmassan är genomskinlig och syns knappt när det har torkat. Använd gärna den fogmassan om du har fått en överlappad skarv inne i duschen också eftersom duschutrymmet är extra utsatt för väta och fukt.  

Vill du veta mer om våtrumstapeter så är du välkommen att besöka våra annonsörers hemsidor. Där hittar du allt från fakta om deras produktsortiment och tips om vad du skall tänka på till inspirerande miljöbilder och kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare.

 

Till utställningen >>
Badrumsguiden - Väggmattor

1. Väggmattor

Men en väggmatta får du en läcker vägg som är lätt att hålla ren.
Badrumsguiden - Golvmattor

2. Golvmattor

En golvmatta är ett smidigt alternativ till klinker.
Badrumsguiden - Våtrumstapet

3. Våtrumstapet

En våtrumstapet är ett snyggt val i badrummet.


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap